Katram ir savs viedoklis par to, cik attiecībās svarīga ir intīmā tuvībā. Sarunu šovā "Sieviete. Personīgi" savos uzskatos, novērojumos un tagadējā pieredzē dalās rakstniece un mūziķe Ilona Balode-Ūdre.

Viņa piekrīt, ka šobrīd viņa savā veidā ir klosterī. "Jā, un man pat tīri labi tas, starp citu, patīk!" Sieviete atklāj, ka tajā, ka tev nav seksa, ir baigā fīča - tajā esot kaut kāds jogiskais elements.

"Jo tu ilgāk atturies no tās seksuālās dzīves, jo tu vairāk pierodi pie tā. Kaut kādā ziņā tas ir patīkami – tad nav jāuztraucas, vai tad tu paliksi stāvoklī," smejot atklāj Balode-Ūdre. "Vispār man liekas, ka cilvēki ir bišku pa traku pārņemti ar seksu."

Balode-Ūdre arī nenoliedz, ka pēc vīra traģēdijas viņu bija uztraucis seksa jautājums. "Līdz Bārtam un Ūdra avārijai es biju tāda ar seksu pārņemta būtne. Man tas bija ļoti svarīgi, es baidījos, kā mums būs ar pāra attiecībām, vai nepazudīs dzirkstele. Es visu laiku uztraucos, ka tik nav tā, ka mēs viens otram apnīkam. Starp citu, pirms avārijas es arī redzēju citus vīriešus un Ūdris arī redzēja citas sievietes – mēs savā starpā runājām, kur tur ir tas garīgais un kur tad tas seksuālais. Negribās vienam otru sačakarēt. Un tad piedzima Bārts, notika visa tā avārija un kaut kā tas viss aizgāja citā plānā." Viņa apstiprina, ka pēc vīra traģēdijas citus vīriešus vairs neredz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!