Foto: DELFI
Loterijas "Viking Lotto" trešdienas izlozē piecus skaitļus un papildskaitli (5+1) uzminējuši un 20 569 latus laimējuši brāļi no Madonas novada Ritvars un Armands, informēja "Latvijas Loto" Mārketinga menedžere Aiga Lazdāne.

Ritvars ar ģimeni pašlaik dzīvo Salaspils novadā un darbojas mēbeļu ražošanas jomā. Armands jau trešo nedēļu uzturas pie viņa, lai palīdzētu ar mājokļa remontu.

Ritvars jau katru nedēļu iegādājoties loterijas biļeti ar desmit spēles variantiem, pēc tam skatoties izlozi un "velkot aplīšus". Pirms gada gadījies savilkt veselus piecus vienā spēles variantā un laimēt 1200 latus.

Ritvara brālis Armands pirms trim nedēļām teicis, ka arī viņš labprāt "pavilktu tos aplīšus" un arī nopircis desmit "Viking Lotto" variantus. Pirmajā reizē esot uzminējis trīs skaitļus. Nākamajā nedēļā atkārtojies tas pats - desmit spēles varianti un vienā uzminēti trīs skaitļi. Šonedēļ jau tradicionāli abi brāļi iegādājušies katrs desmit spēles variantus. Armands šoreiz izvēlējies spēlēt ar tām pašām skaitļu kombinācijām kā iepriekšējā nedēļā.

"Mierīgi skatos izlozi, pēkšņi atskan skaļš sauciens no otra istabas gala," atceras Ritvars. Abi ar brāli metušies pie datora, lai vēlreiz pārliecinātos, ka skaitļi ir apvilkti pareizi un ka 20 tūkstoši latu ir kabatā. Armands laimēto naudu grasoties ieguldīt savas sadzīves apstākļu uzlabošanai, protams, arī brāļa ģimene tikšot apdāvināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!