Foto: AFI

Ugunsdzēsēji nodzēsuši ugunsgrēku kādas Augsta Dombrovska ielas deviņstāvu mājas trešā stāva lodžijā un dzīvoklī, kur ar atklātu liesmu dega sadzīves mantas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD informē, ka uz notikuma vietu ugunsdzēsēji glābēji steidzās naktī uz piektdienu – pusstundu pēc pusnakts. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg sadzīves mantas trešā stāva lodžijā sešu kvadrātmetru platībā un sadzīves mantas dzīvoklī 14 kvadrātmetru platībā.

No blakus esošā dzīvokļa ugunsdzēsēji glābēji evakuējuši vienu cilvēku. Pulksten 2.08 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papīri, niedres, pērnā zāle, salmi, sadzīves mantas, dekoratīvais dzīvžoga krūms, elektrolīnijas balsts, vieglā automašīna, neapsaimniekotas ēkas ārdurvis, šķūnis, dārza māja un piecos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 26. aprīļa pulksten 6.30 līdz 27. aprīļa pulksten 6.30, VUGD saņēma 45 izsaukumus – 24 uz ugunsgrēku dzēšanu un 13 uz glābšanas darbu veikšanu, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!