No 11.jūnija līdz 16.jūnijam notiks preses tirdzniecības uzņēmuma "Narvesen Baltija" un lielāko Latvijas preses izdevēju rīkotās "Narvesen Preses dienas 2001", kas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu būs vērienīgākas.
Preses dienas ietvaros paredzēta "Narvesen" balvu pasniegšanas lasītāju atzītākajiem Latvijas izdevumiem, tikšanās ar izdevniecību pārstāvjiem, žurnālu dāvināšana Iļģuciema cietumam un Latvijas Nacionālajai bibliotēkai, savukārt noslēguma pasākums paredzēts kā ģimenes svētki.

Preses dienas noslēgsies 16.jūnijā ar pasākumu Vērmanes dārzā, kur paredzētas Laura Reinika vadītās "Nošu spēles", žurnālistu karaoke, uzņēmuma apsveikums pasākuma viesiem, grupu "Logo" un "F.A.", kā arī Ainara Mielava uzstāšanās. Preses dienu noslēgumā tiks paziņoti arī Preses balvu saņēmēji un noskaidrots lielās balvas - brauciena uz Norvēģiju - īpašnieks. Pasākuma laikā notiks arī dažādi konkursi un atrakcijas.

Šogad "Narvesen" apbalvos ne tikai veiksmīgāko Latvijas preses izdevumu, bet pasniegs balvu labākajai preses debijai un lasītāju atzītākajam izdevumam, kas būs noskaidrots ar aptaujas palīdzību. Balvas uzņēmums, tāpat kā pagājušajā gadā, pasniegs veiksmīgākajam dienas, vakara, krievu valodā izdotam un biznesa laikrakstam, kā arī nedēļas un mēneša žurnālam.

Katra diena šajā nedēļā būs veltīta vienam no lielākajiem Latvijas preses izdevējiem, sadarbībā ar kuriem notiek Preses dienas. Nākamās nedēļas laikā tirdzniecības centrā "Mols" plkst.17 ikviens interesents ikdienas varēs tikties ar izdevniecības nama "Petits", izdevniecības "Santa", izdevniecības "Rīgas Viļņi", kā arī ar izdevniecību "Preses nams" un "Diena" pārstāvjiem un žurnālistiem.

Preses dienu mērķis ir atjaunot 80.gadu tradīcijas, kad Preses dienas deva iespēja brīvāk paust savas domas un uzskatus un tuvināt preses izdevējus un lasītājus. "Narvesen Baltija" pieredzi Preses dienu rīkošanā smēlusies no Skandināvijas kolēģiem, kur tās tiek rīkotas jau daudzus gadus un ieguvušas plašu iedzīvotāju atsaucību. Arī Skandināvijā Preses dienu laikā tiek izvēlēti veiksmīgākie izdevumi, rīkotas dažādas atrakcijas un veicināta iedzīvotāju izpratne par preses izdevumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!