Ja esat kļuvis par tāda notikuma aculiecinieku, kas var izrādīties interesants ne tikai jums un jūsu draugiem, bet arī tūkstošiem portāla "Delfi" lasītāju, un jums izdevies uzņemt kaut vienu šī notikuma fotoattēlu, sūtiet mums bildi un mēs to publicēsim.
Portāls "Delfi" ziņu rubrikā "Latvijā" izveidojis jaunu sadaļu "Aculiecinieks", kurā mēs publicēsim jūsu iesūtītās fotogrāfijas par interesantām dabas parādībām, būtiskiem notikumiem, ceļu satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem, kuriozām situācijām utml.

Taču jūsu foto var padarīt bagātāku arī pārējo portāla "Delfi" saturu. Ja lasītāja iesūtītās bildes noderēs ilustrācijai kādam notikumam, kas jau ir tās dienas preses kārtībā, tad mēs ar jūsu foto ilustrēsim ziņas citās sadaļās – "Sabiedrība", "Kriminālziņas" utml. Savukārt, ja jūsu bilde būs īpaši jautra, tā nonāks "Delfi" joku lapā.

"Delfi" fotoreportieris iegūst balvu!

Reizi mēnesī tiks noteikts labākais no tiem lasītājiem, kas būs papildinājuši "Delfi" saturu ar savām fotoreportāžām. Balvas ieguvēju izvēlas "Delfi" redakcija. Galvenais kritērijs uzvarai ir nevis māka labi fotografēt, bet spēja atrasties vajadzīgajā brīdī vajadzīgajā vietā un iemūžināt notikumu. Vārdu sakot, galveno lomu spēlēs nevis attēla kvalitāte un rakurss, bet tas, kādu plašai publikai interesantu notikumu jums būs izdevies nofotografēt. Ģimenes svētku, draugu pasākumu, kāzu un tamlīdzīgu notikumu fotoattēlus portāls "Delfi" nepublicēs.

Pirmā balva par labāko fotoreportāžu jūnijā – dāvanu karte no atpūtas un izklaides centra "Go Planet" 50 latu vērtībā.

Noteikumi

Nosūtot fotogrāfijas, jūs portālam "Delfi" piešķirat to izmantošanas tiesības. Fotogrāfiju nosūtītājam nav tiesību vērsties ar pretenzijām pret "Delfi" sakarā ar sava materiāla izmantošanu. Portālam "Delfi", norādot fotogrāfijas autoru, ir tiesības reproducēt, izplatīt un publicēt šos materiālus.

Nosūtot fotogrāfiju portālam "Delfi", jūs garantējat, ka esat fotogrāfijas patiesais autors, vai rīkojaties ar šī autora atļauju.

Portāls "Delfi" patur tiesības nepublicēt saņemtās fotogrāfijas, nemotivējot atteikumu.

Tiek akceptētas tikai fotogrāfijas JPEG formātā

Vienas fotogrāfijas izmērs nedrīkst pārsniegt 3 Mb.

Kopumā vienā reizē nedrīkst nosūtīt fotogrāfijas vairāk kā 10 Mb apjomā.

Nosūti savas fotogrāfijas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!