Foto: F64
Sestdien vakarā pēc Valsts prezidenta Valda Zatlera ārkartas uzrunas tautai, kurā viņš paziņoja par Saeimas atlaišanas ierosināšanu, telekomunikāciju uzņēmuma LMT klienti reaģējuši tik aktīvi, ka sarunu skaits sasniedzis Jaunā gada sagaidīšanas līmeni, informē uzņēmums.

LMT gandrīz 20 gadu pieredze liecina, ka Latvijas iedzīvotāji vēlas dalīties ar saviem tuvākajiem un draugiem nozīmīgos notikumos, parasti tie ir svētki: Ziemassvētki, Jaunais gads, Jāņi. Šis gadījums parādīja, ka cilvēkiem nav vienaldzīgi arī valstij svarīgi notikumi - sarunu skaits LMT palielinājās četras reizes, salīdzinot ar vidējo šajā pašā diennakts laikā citās sestdienās.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers sestdien ārkārtas uzrunā tautai paziņoja, ka nolēmis rosināt Saeimas atlaišanu. Savu lēmumu Zatlers pamatoja ar aizvien pieaugušo oligrahu ietekmi uz parlamentu, vēlāk precizējot, ka par oligarhiem uzskata Tautas partijas dibinātāju, Saeimas deputātu Andri Šķēli, LPP/LC līderi, pašlaik parlamentārieti Aināru Šleseru un Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

Referendums par Saeimas atlaišanu notiks 23.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!