Foto: Publicitātes foto

Tā kā partijas "Latvijas attīstībai" valde un partijas vadītājs Einars Repše nav vēlējies saskaņot jaunās grāmatas "Grābeklis" izbraukuma tirdzniecību pie partijas kongresa norises vietas - Spīķeru koncertzāles -, apgāds "Baltic Screen" sestdien, 30. augustā, samierinājies ar kongresa apmeklētāju iepazīstināšanu ar izdevumu.

Apgāds informē, ka tādējādi arī neizdevās ievākt kongresa delegātu artavu Repšes parādu mazināšanai.

"Jāpiebilst, ka pats partijas vadītājs gan bija gatavs kopā ar ģimeni papozēt uz aģitācijas auto fona, taču no grāmatas prezentētājiem gan aizbēga, savukārt trīs delegāti paķēra pa "Grābeklim" un aizjoza, to uzskatot par sev kā augstākās varas izraudzītas partijas biedriem pienākošos bezmaksas dāvanu. Prezentētāju apjukums bija tik patiess, ka neviens pat nemēģināja grāmatas atgūt," informē apgāds.

"Delfi" jau vēstīja, ka publicists un žurnālists Lato Lapsa vēlējās savas jaunās grāmatas par Repši - "Grābeklis" - tirdzniecību politiķa un viņa partijas biedru kongresā.

Lapsa nosūtīja attiecīgu pieteikumu partijas "Latvijas attīstībai" valdei, lūdzot nodrošināt iespēju grāmatas tirdzniecības vietas ierīkošanai.

Partija "Latvijas attīstībai" sestdien, 30.augustā, kongresā par premjera amata kandidātu apstiprināja bijušo Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru Juri Pūci.

Par veselības ministra amata kandidātu kongresa dalībnieki lēma virzīt partijas vadītāju Repši, par ekonomikas ministru tika nominēts Saeimas deputāts Vladimirs Reskājs, bet par izglītības un zinātnes ministra amata kandidāti kļuva pasniedzēja un zvērināta advokāte Liene Cakare.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!