Foto: Shutterstock

Tuvojoties Ziemassvētkiem, steidzam gādāt arī dāvanas tuvākajiem. Šai sakarā, ja plāno apdāvināt kādu, kurš aizraujas ar sportošanu un aktīvu dzīvesveidu, ielūkojies mūsu sagatavotajās dāvanu idejās!

Sporta soma

Ietilpīga, ērta un arī stilīga sporta soma, kurā salikt visu sporta zāles apmeklējumam nepieciešamo, ir katra ar fiziskām aktivitātēm aizrāvušās cilvēka "must have" lieta. Protams, pirms tās iegādes pārliecinies, vai cilvēks, kam vēlies to dāvināt, veco sporta somu pret jaunu nav nomainījis pats!

Skriešanas apavi

Ērti, viegli un kvalitatīvi skriešanas apavi var treniņu pārvērst līdz nepazīšanai. Ja vari atļauties dāvanai tērēt lielāku naudas summu, tās saņēmējs, kurš regulāri skrien, patiešām novērtēs šādu žestu.

Cepure

Ja vēlies apdāvināt sievieti, izvēlies sportiska stila cepuri, kas vasarā matus pasargās no saules, kā arī atrisinās mūžam sejā krītošo matu problēmu.

Fitnesa aproce

Dārga, toties patiešām noderīga dāvana, kas mērīs gan pulsu, gan sniegs aptuvenu treniņa laikā sadedzināto kaloriju skaitu un ļaus sekot līdzi organisma pašsajūtai sportošanas laikā.

Jogas paklājiņš

Kvalitatīvs un neslīdīgs jogas paklājiņš, ko var izmantot arī pilatēm un vienkāršiem spēka vingrojumiem, ir noderīga lieta un jauka dāvana, par ko cilvēks, kam tā nepieciešama, patiesi priecāsies.

Austiņas

Kvalitatīvas austiņas, kas piemērotas mūzikas klausīšanai sportošanas laikā, patiešām iepriecinās dāvanas saņēmēju. Īpaši, ja šis cilvēks aizraujas ar skriešanu, skrituļslidošanu vai citiem sporta veidiem, kur mūzika sniedz sportošanai vajadzīgo motivāciju.

Sporta zeķes

Protams, sportot varam arī ar parastām zeķēm, tomēr tieši fiziskām aktivitātēm paredzētās nenoliedzami ļaus justies komfortablāk.

Sporta apģērbs

Kvalitatīvas bikses, jaka, krekls vai sporta krūšturis radīs papildus ērtības vingrojot, kā arī, piemēram, skrējējiem, kuri ar šo sporta veidu nodarbojas arī ziemā, speciālas bikses ir vitāla nepieciešamība, lai netiktu apsaldētas ceļgalu bļodiņas.

Nodarbību ieraksts DVD formātā

Ne vienmēr sportot ir iespējams tikai trenažieru zālē – nereti ar to nodarbojamies mājās, vērojot nodarbību ierakstu. Šai sakarā DVD formāta ieraksts, ko ērti vērot televizorā, būs lieliska dāvana!

Maciņš telefonam

Viedtālrunis ir teju katra cilvēka ikdienas svarīgākā lieta, no kuras šķiramies nelabprāt. Tieši tāpēc maciņš, kurā ielikt telefonu, nostiprinot to ap augšdelmu, būs noderīga un pielietojama dāvana.

Tāpat, lūkojoties pēc idejām un cenšoties arī ietaupīt, vari ielūkoties atlaižu portālā Zave.lv, kur atradīsi izdevīgus piedāvājumus gan ikdienai, gan svētkiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!