Pirmā Latvijas prezidenta Jāņa Čakstes dzimtas turpinātāji, sadarbojoties ar lielāko viesnīcu ķēdi Skandināvijā AS "Choice Hotels Scandinavia", izveidojuši kopuzņēmumu SIA "Choice Hotels Baltics", informē uzņēmuma pārstāvji.

Tā mērķis ir Baltijas valstīs izveidot un "Choice" viesnīcu tīklam pievienot virkni viesnīcu. Jau šobrīd gan Rīgā, gan Tallinā darbojas pa vienai "Choice" ķēdes viesnīcai. Savukārt turpmāko trīs gadu laikā plānots izveidot vēl deviņas "Choice" ķēdes viesnīcas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Čakstes ģimene Rīgā vada viesnīcu "Clarion Collection Hotel Valdemars", kas "Choice" viesnīcu ķēdei pievienojās 2009. gada sākumā. Pēc viņu iniciatīvas izveidots kopuzņēmums ar lielāko viesnīcu ķēdi Skandināvijā, lai arī Igaunijā, Latvijā un Lietuvā izveidotu virkni "Choice" viesnīcu. SIA "Choice Hotels Baltics" darbības stratēģija ir vērsta uz sadarbības līgumu slēgšanu ar jau esošajām viesnīcām un to pievienošanu Choice viesnīcu ķēdei. Jaunizveidotā uzņēmuma izpilddirektors ir Kārlis Čakste.

AS "Choice Hotels Scandinavia" ir lielākā viesnīcu ķēde Skandināvijā, tajā ietilpst vairāk nekā 170 viesnīcas Skandināvijas un Baltijas valstīs, pārstāvot tādus zīmolus kā "Comfort", "Quality", "Quality Resort", "Clarion Collection" un "Clarion". AS "Choice Hotels Scandinavia" strādā vairāk nekā 9000 darbinieku. Vairāk informācijas par "Choice Hotels Scandinavia" iespējams atrast www.choice.se

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!