Austrālijas populārā televīzijas šova "Krokodilu mednieks" bojā gājušā vadītāja Stīva Ērvina tēvs ir paziņojis, ka viņa piederīgie ir atteikušies no valsts piedāvātās liela mēroga bēru ceremonijas rīkošanas, informē ārvalstu prese.
Tuvāko septiņu dienu laikā tiks sarīkotas privātas bēres, teikts Ērvina tēva paziņojumā. Tomēr pēc divām nedēļām tiks sarīkots atceres pasākums, kurā varēs piedalīties jebkurš, raksta BBC.

Atgādināsim, ka populārais televīzijas raidījuma vadītājs un vides aktīvists gāja bojā pirmdien, kad viņam kāda raidījuma filmēšanas laikā krūtīs iedūrās rajas astes dzelksnis.

Tas, cik ļoti austrālieši un visu pasaules valstu iedzīvotāji novērtē Ērvina mūža laikā paveikto, redzams pēc viņa nāves – pie Austrālijas zooloģiskā dārza, kas bija Ērvina aprūpē, nolikti milzum daudz ziedu un kartiņu, bet viņa izveidotā dabas aizsardzības fonda "Wildlife Warriors" kontā sākusi plūst ziedojumu straume.

Vides aktīvista tēvs stāsta, ka Stīvs vienmēr bija bijis vienkāršs cilvēks, tāpēc nebūtu vēlējies, lai viņu izvada ar tik ceremoniālu un svinīgu pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!