Foto: AFP/Scanpix
Aizdomās par četru cilvēku slepkavību, kuru līķi trešdien tika atrasti kādā namā Brno, Čehijas dienvidos, tiek meklēts kāds gados jauns amerikānis, ceturtdien pavēstīja Čehijas policija.

"Kopš vakardienas vakara kriminālizmeklēšanas nodaļa izmeklē četru cilvēku slepkavību Brno Ivanovices rajonā," teikts paziņojumā policijas tīmekļa vietnē.

"Viņi aizdomās tur kādu jaunieti, kurš sociālajos tīklos sevi dēvē par Kevinu Dālgrēnu. Viņš dzīvo Kalifornijā un runā tikai angliski," teikts paziņojumā, kur arī minēts, ka aizdomās turamais ir "bīstams un, iespējams, bruņots".

Policija izplatījusi fotogrāfiju, kuru Dālgrēns ievietojis savā profilā sociālajā tīklā "Facebook". Tur viņš arī norādījis, ka ir no Paloalto pilsētas, Kalifornijā, bet dzīvo Brno.

Dālgrēns ir 20 gadus vecs un Brno mācījis angļu valodu, vēsta Čehijas ziņu aģentūra ČTK.

Visi nogalinātie ir vienas ģimenes locekļi - vecāki un divi viņu dēli - un, kā šķiet, arī Dālgrēns bijis viņu radinieks. Nogalinātie brāļi bijuši jaunāki par 18 gadiem, vēsta laikraksts DNES.

Aizdomās turamais mēģinājis māju aizdedzināt. Policiju izsaucis ugunsdzēsējs, kurš atradis līķus.

Divi nogalinātie vīrieši bijuši mūziķi vietējā amatieru havajiešu ģitāru ansamblī, bet sieviete bijusi skolotāja, vēsta ČTK, atsaucoties uz ansambļa dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!