Foto: Ekrānuzņēmums
Joprojām interneta vidē un medijos nebeidz virmot dažādas baumas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina nozušanu, un skaidrs ir tikai viens – Putins sabiedrībā nav manīts jau kopš 5.marta. Lai ikkatram precīzi būtu zināms, cik tad sen Putinu nav nācies redzēt, interneta jokdari izveidojuši īpašu pulksteni.

Pulkstenis skaita laiku kopš mirkļa, kad Putins manīts pēdējo reizi; to var apskatīt šeit. Jokdari arī piedāvā "dalīties ar lieliskajām ziņām" dažādos sociālajos tīklos.

Baumas par Putina nozušanas iemesliem medijos un sociālajos tīklos ir ļoti dažādās, vieni min, ka Putins sasirdzis vai pat miris, citi ka viņa izredzētā Šveicē laidusi pasaulē bērnu. Dažs apgalvo, ka Krievijā noticis apvērsums. Taču līdz šim Kremlis visus minējumus noraidījis.

Sestdien Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs atklājis, ka Krievijas līderis svētdien grasās skatītis "dokumentālo" filmu par Krimu. Tiesa gan sīkāka informācija par Putina atrašanās vietu netika atklāta.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji joprojām aktīvi apspriež Putina pazušanas iemeslus, un ne viens vien izmanto iespēju apcelt Kremļa saimnieku.

"Meklējam Putinu," teikts zemāk esošajā ierakstā.

Dažs iesaka izvietot pazudušā Putina attēlu uz piena pakām.

Cits min, ka Putins turpmāk būs viens no raidījuma "Gāzi grīdā" vadītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!