Foto: stock.xchng
Uz ielas Londonā atrasts miris, visticamāk, bezbiļetnieks, kas nokritis no lidmašīnas šasijas, kas ieradusies Hītrovas lidostā, paziņoja vietējā policija.

Vīrieša, ko policija uzskata par 20 līdz 30 gadus vecu afrikāni, līķis tika atrasts uz ielas Londonas rietumos Mortleikas rajonā tieši zem gaisa satiksmes ceļa, pa kuru dodas lidmašīnas, kas ielido 15 kilometru attālumā esošajā Hītrovas lidostā.

Vīrietis "nebija nedz apkalpes loceklis, nedz pasažieris", norādīja Londonas policija, kuras pārstāvis piebilda, ka "viena no izmeklēšanas līnijām" ir teorija, ka tas bijis bezbiļetnieks, kas nokritis no lidmašīnas šasijas.

Policija norādīja, ka "nāves cēlonis izmeklēšanā tiek uzskatīts par nezināmu", kā arī lūdza iedzīvotāju palīdzību, lai noskaidrotu vīrieša, kam nāves brīdī mugurā bija zilas džinsu bikses, pelēks džemperis ar kapuci un baltas sporta kurpes, personību.

Pirms divām nedēļām uz britu nacionālās lidsabiedrības "British Airways" lidmašīnas "Boeing 747" šasijas tika atrasts miris vīrietis. Tiek uzskatīts, ka viņš ar reisa no Dienvidāfrikas Republikas pilsētas Keiptaunas uz Hītrovas lidostu lidmašīnu bez biļetes mēģināja iekļūt Lielbritānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!