Foto: AFP/Scanpix

Viena policiste nogalināta un kāds sētnieks ievainots Parīzes pievārtē notikušā apšaudē, ziņo BBC. Incidents izcēlies laikā, kad policija rīko reidus trešdien notikušās traģiskās apšaudes rīkotāju noķeršanai, taču policija apgalvo, ka gadījumi nav saistīti

Ceturtdienas rītā Francijas galvaspilsētas Parīzes La porte de Chatillon rajonā kāds vīrietis sācis šaut uz diviem policistiem, vienu no tiem smagi ievainojot, atsaucoties uz franču radio RTL, ziņo RT. Vēlāk ievainotā policiste no ievainojumiem mirusi.

Tiek ziņots, ka apšaude izcēlusies pēc šķietami parasta ceļu satiksmes negadījuma.

Šāvējs esot apcietināts. Aizturētais esot afrikānis un nelīdzinās nevienam no iepriekš meklēšanā izsludinātajiem Kuaši brāļiem, kuri tiek meklēti par trešdienas slaktiņa rīkošanu.

Pagaidām nav zināms, vai ceturtdienas apšaude ir saistīta ar trešdien notikušo traģēdiju "Charlie Hebdo" redakcijā. Jau ziņots, ka trešdien notikušajā apšaudē franču satīras žurnāla telpās nogalināti 10 žurnālisti un divi policisti. Vēl 11 cilvēki ievainoti, no kuriem četri atrodas smagā stāvoklī.

Aizdomās tiek turēti brāļi Saids un Šerifs Kuaši, kā arī Hamīds Murads. Murads drīz pēc notikušā pats pieteicies policijā. Meklējot vainīgos, līdz šim aizturēti jau septiņi ar šāvējiem saistīti cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!