Losandželosas lidostā apšaudē nogalināti vismaz trīs cilvēki un evakuēti divi  lidostas termināļiem, ziņo ASV amatpersonas un mediji.

Savukārt Losandželosas ugunsdzēsības departaments tvīto, ka tā personāls sniedz atbalstu tiesībsargāšanas iestādēm "incidentā ar daudziem pacientiem".

Televīzijas demonstrētajos kadros redzams, kā viens cilvēks uz nestuvēm tiek iecelts ātrās palīdzības mašīnā, bet vēl viens upuris tiek aizstumts ratiņkrēslā.

Saskaņā ar lidostas "Twitter" kontā publiskoto informāciju incidents sācies ap plkst.9.30 (plkst.18.30 pēc Latvijas laika) lidostas trešajā terminālī.

Laikraksts "LA Times" vēsta, ka evakuēts otrais un trešais terminālis.

Televīzijā demonstrētajos kadros redzams, ka vismaz vienu termināli pamet simtiem cilvēku un lidostā ieradušās daudzas ātrās palīdzības un avārijas dienestu mašīnas. Uz autostāvvietas jumta izvietojušies bruņoti policisti.

Kā televīzijas kanālam CNN pavēstīja kāds bijušais Losandželosas policists, kas atradies notikuma vietā, kāds bruņots cilvēks pienācis pie 3.termiņāļa kontrolpunkta un atklājis uguni uz Transporta drošības pārvaldes aģentu.

Savukārt "LA Times" ziņo, ka Transporta drošības pārvaldes aģents esot ievainots. Sašauts esot arī uzbrucējs, bet televīzijas kanāls CBS2 vēsta, ka 45 minūtes pēc incidenta sākuma šāvējs esot aizturēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!