Foto: Shutterstock
Cūkgaļas rulete ar burkāniem un sieru - garda uzkoda aukstajam galdam.

::recepte::

Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.

Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.

Gatavu noliek zem sloga.

Kad atdzisusi, var izsaiņot.

200Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūkgaļas āda maltā gaļa Krievijas siers burkāns ķiploki sāls malti melnie pipari sīpols pētersīļi

Sagatavošana

1

Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.

2

Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.

3

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.

4

Gatavu noliek zem sloga.

5

Kad atdzisusi, var izsaiņot.


Iesūtīja: pikele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!