::recepte::
Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.
Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.
Gatavu noliek zem sloga.
Kad atdzisusi, var izsaiņot.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.
Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.
Gatavu noliek zem sloga.
Kad atdzisusi, var izsaiņot.
Iesūtīja: