Pirmdien Doņeckā vietējā futbola stadiona "Donbass Arena" fasādes konstrukcijas sabrukšanas laikā brīnumainā kārtā izglābusies kāda meitene.

Videoierakstā redzams, kā meitene sprādziena laikā pienāk pie stadiona ieejas. Nobīstoties no dārdoņas, viņa paspēja nokrist uz trotuāra flīzēm, un blakus viņas galvai sabruka vairāku tonnu smaga metāla konstrukcija.

Pie bērna nekavējoties piesteidzās apsargs, un pēc dažām sekundēm viņi kopā noslēpās stadiona iekštelpās. Brīnumaino izglābšanos fiksēja novērošanas kamera.

Futbola kluba "Shakhtar" ģenerāldirektors Sergejs Palkins savā "Facebook" profilā notikušo nosauca par neticamu nejaušību. "Tas, ka vakar "Donbass Arena" sabrukšanas laikā nav gājuši bojā cilvēki, ir neticami laimīga nejaušība. Noticis īsts brīnums, un meitene palikusi dzīva… Nepieciešams nekavējoties pārtraukt šo bezjēdzīgo karu," paziņoja Palkins.

Tiek ziņots, ka apšaudes laikā stadions ir būtiski cietis – deformētas un sabrukušas metāla konstrukcijas, sasistas vitrīnas, bojātas komunikācijas.

Reģionālais portāls "62.ua" vēsta, ka apšaudes dienā arēnā notika humānās palīdzības sniegšana, pēc kuras bija ceļā arī meitenīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!