Savickis arī norādīja, ka šī partnerība ļaus novada uzņēmējiem risināt uzņēmējdarbības attīstības jautājumus nacionālā līmenī, piedalīties Nacionālā attīstības plāna ieviešanā Pierīgas reģionā un efektīvāk apgūt Eiropas Savienības fondus.

Mārupes uzņēmēji varēs izmantot plaša spektra pakalpojumus ar atvieglotiem noteikumiem. Tostarp iegūt noderīgu informāciju, saņemt eksporta konsultācijas, kā arī apmeklēt izglītības un profesionālās konferences.

LTRK katru mēnesi organizē vairāk nekā 20 seminārus un izglītības programmas, kas paplašina uzņēmēju redzesloku un veicina to konkurētspēju. Starptautiskā kontekstā LTRK biedri var izmantot starptautisko tirdzniecības kameru tīklu, kā, piemēram, Eurochambres (Eiropas tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācija), un LTRK ārvalstu pārstāvniecības, kuru skaits jau tuvojas 30.

Tas sevišķi būtiski tiem Mārupes uzņēmumiem, kuri jau eksportē vai plāno attīstīt eksportu.

"Mārupes uzņēmēji", kuri šopavasar svinēs jau 4 dzimšanas dienu, ir visstraujāk augošā nevalstiskā organizācija šajā Pierīgas novadā. Klubam ik mēnesi pievienojas jauni biedri. Biedrība pārstāv visa spektra uzņēmējus – kā mazos (frizētavas, mazie ražotāji, juridisko un finanšu konsultāciju uzņēmumi), tā arī uzņēmumus, kuri sniedz ievērojamu ieguldījumu visas Latvijas tautsaimniecības attīstībā, piemēram, Starptautiskā lidosta "Rīga", Sabiedrība Mārupe, "Wess motors", "Beweship" un citi.