2014. gada 10. janvārī, Talsu Komersantu Kluba (TKK) biedri pulcējās uz gada noslēguma pilnsapulci kafejnīcā "Ķīvīškrogs", Laidzes pagastā, ievēlot jaunu valdi un apņemoties turpināt atbalstīt uz attīstību vērstās pašvaldības aktivitātes.

Kluba statūtos ieviestas izmaiņas, paredzot, ka TKK valde turpmāk tiks ievēlēta uz diviem gadiem un par valdes priekšsēdētāju tiks ievēlēts valdes locekli, kurš saņēmis visvairāk balsu.

Komersantu klubā gada sākumā darbojās 42 biedri, bet gadu noslēdzot – 44. 2014. gadā plānots mājas lapu www.tkk.lv papildināt ar sadaļām angļu un krievu valodā, izdot jaunu informatīvo bukletu par TKK biedriem, veidot jaunus sadarbības kontaktus un rīkot pieredzes apmaiņas vizītes ārpus Latvijas.

TKK mērķis ir turpināt aktīvi iesaistīties novada notiekošajās aktivitātēs un līdzdarboties novada attīstībā, atbalstot ikgadējos K.F. Amendas X mūzikas svētkus un piedaloties pašvaldības rīkotā konkursa "Talsu novada sakoptākā pilsēta un pagasts 2014" vērtēšanā, kā arī turpināt cita veida sadarbību ar Talsu novada pašvaldību, galvenokārt regulāras tikšanās un viedokļu apmaiņa.

Pasākuma tika pasniegtas TKK sudraba nozīmītes "Piederības zīme" biedriem, kuri klubā darbojas ilgāk nekā trīs gadus. Šoreiz nozīmīti saņēma - Rita Pole (Laidzes Profesionālās vidusskolas direktore), Ieva Krēķe (AS "SEB banka" Talsu filiāles pārvaldniece) un Ineta Erķevica (AAS "Gjensidige Baltic" Talsu filiāles vadītāja).

Apkopojot valdes vēlēšanu rezultātus no iesniegtajiem 34 biļeteniem, tapa zināms, ka Talsu Komersantu Kluba valdē šoreiz ir notikušas nelielas izmaiņas. Atkārtoti ievēlēts Āris Zapackis, Lienīte Skaraine, un Andis Araks, bet par jaunajiem valdes locekļiem kļuva Ineta Erķevica un Zintis Vicinskis.

Par valdes priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Andis Araks. Viņš turpinās vadīt Talsu Komersantu klubu jau sesto gadu pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!