Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 6. decembrī, Šlokenbekas muižā pulcējās Engures novada darba devēji un galvenie pašvaldības budžeta veidotāji - uzņēmēji.

Engures novada pašvaldība apbalvoja trīs Engures novada lielākos nodokļu maksātājus SIA "Unda", SIA "Strabag", Pansionāts "Rauda". Tāpat balvas saņēma arī Engures novada augstākais uzņēmums Z/S "Vecpoļi", kurš atrodas vairāk nekā 100 metrus virs jūras līmeņa, un arī novada aukstākais uzņēmums - AS FFL, kura saldētavā pat jūlija tveicē ir -18 C grādus zema temperatūra.

Balvas saņēma arī uzņēmumi ar novada ģerbonim draudzīgāko nosaukumu, proti, SIA "Zivtiņa N" un "Albatross". Ļoti vērtīgu balvu saņēma SIA "Liedags" par lielāko apgrozījuma piegumu gadā.

Labākie uzņēmēji saņēma ne vien pašvaldības apbalvojumu, bet arī tika pārsteigti ar novada domes sagatavotās mākslinieciskās īsfilmu par uzņēmējdarbību Engures novadā seansu. Iespējams, jau drīzumā filmu ikviens interesents varēs noskatīties enguresnovads.lv.

Balva šogad tiek pasniegta pirmo reizi, lai suminātu un pulcētu novada lielākos darba devējus. Pašvaldība šo apbalvojumu nolēmusi rīkot ik gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!