50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 gab.baltmaizes kukulis1 gab.ola cukurs220 mlskābs krējums sviests āboli piens cukurs PĀRSMĒRĒŠANAI: skābs krējums kanēlis
Sagatavošana
1
Baltmaizi sagriež šķēlēs un izmērcē pienā.
2
Ābolus sagriež šķēlēs.
3
Ar taukvielām izsmērētā formā saliek maizes šķēles, apsmērē ar sviestu, pārber ar cukuru.
4
Liek sagrieztus ābolus un pārlej ar sakultu olu ar cukuru 1 ĒK (ola ar cukuru jālej tik pirmajai kārtai).
5
Pēc tam smērē krējumu (puskrūzi) ar cukuru (2 ĒK). Tad atkal liek maizi, sviestu, ābolus un krējumu ar cukuru 2 ĒK.
6
Cep mērenā siltumā apm 30-40 min.
7
Izņem no krāsns un pārsmērē ar krējumu un kanēli un ieliek vēlreiz cepeškrāsnī uz 2-4 min.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit