20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzeauzu pārslas2 ĒKsviests ĒKcukurs1 ĒKmedus250 mlputukrējums ķīselis
Sagatavošana
1
Auzu pārslas apcep ar sviestu, kad paliek brūnganas, liek klāt cukuru un nedaudz medus. Sacep smuki brūnas un atdzesē.
2
Tad uzvāra ķīseli (ātrākam rezultātam var arī pirkt gatavo, kas ir pulveros). Kad auzu pārslas atdzisušas, tās iemaisa vijīgās putās saputotā putukrējumā un ēd, pārlejot ar ķīseli.
Iesūtīja: ivuciitis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit