Foto: DELFI
Gards putukrējuma un cukurotu auzu pārslu saldais ar ķīseli.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzeauzu pārslas2 ĒKsviests ĒKcukurs1 ĒKmedus250 mlputukrējums ķīselis

Sagatavošana

1

Auzu pārslas apcep ar sviestu, kad paliek brūnganas, liek klāt cukuru un nedaudz medus. Sacep smuki brūnas un atdzesē.

2

Tad uzvāra ķīseli (ātrākam rezultātam var arī pirkt gatavo, kas ir pulveros). Kad auzu pārslas atdzisušas, tās iemaisa vijīgās putās saputotā putukrējumā un ēd, pārlejot ar ķīseli.

Iesūtīja: ivuciitis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!