60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.bakalažans300 gtomāti6 ĒKolīveļļa12 gab.bazilika lapiņas malti melnie pipari sāls12 maizītes
Sagatavošana
1
Baklažānu sagriež mazos gabaliņos, apcep sakarsētā olīveļļā.
2
Tomātus blanšē (aplej ar verdošu ūdeni), novelk miziņu, sagriež mazos gabaliņos. Pieber ceptajiem baklažāniem, pāris minūtes pasautē.
3
Baziliku sakapā, pievieno dārzeņiem, pārkaisa sāli, piparus.
4
Biezā kārtā maisījumu liek uz grauzdētām krostini maizītēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit