Cāļa šašliku uzgrilē. Maizes šķēles apgrauzdē pannā vai uz grila. Ja ir vēlme, var tās ierīvēt ar ķiploka daiviņu. Olas noloba un sagriež uz pusēm.

Gatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas sablendē, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

Romiešu salātus saplūkā ar rokām un kārto lielā šķīvī. Pāri kārto sagrieztu gaļu, olas un grauzdiņus.

Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!