Foto: PantherMedia/Scanpix

No 4. līdz 10. aprīlim Siguldas novadā notiek Veselības un sporta nedēļa – septiņas dienas novada iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, ko piedāvā Siguldas sporta un veselības klubi, kā arī iesaistīties lekcijās, diskusijās un praktiskās nodarbībās, lai uzzinātu, kā nostiprināt un uzlabot veselību, informēja Siguldas novada domes pārstāve Ginta Zīverte.

Veselības un sporta nedēļā no pirmdienas līdz svētdienai Siguldas novada iedzīvotājiem ir pieejamas dažādas sportiskas un veselīgu dzīvesveidu veicinošas aktivitātes – sporta stacijas, dažādas nodarbības profesionāļu vadībā, lekcijas un sarunas, kā arī veselīga uztura meistarklases.

Savukārt 9. aprīlī no pulksten 10 līdz 16 norisināsies Siguldas novada Veselības diena, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs apmeklēt ārstus, saņemt konsultācijas, piedalīties sportiskās aktivitātēs un gūt vērtīgu informāciju. Veselības dienā novadnieki varēs saņemt neirologa, kardiologa, imunologa, dermatologa, fizioterapeita, audiologopēda un daudzu citu speciālistu konsultācijas.

Visas Veselības un sporta nedēļas aktivitātes pieejamas tikai Siguldas novada iedzīvotājiem, un tās ir bezmaksas, dodot iespēju novadniekiem apmeklēt ārstus, speciālistus un veikt veselības pārbaudes.

Veselības un sporta nedēļu Siguldas novadā divas reizes gadā organizē Siguldas novada pašvaldība un nodibinājums "Latvijas Pacientu atbalsta centrs", piesaistot partnerus no dažādām veselības iestādēm un sporta klubiem.

Ar pilnu Veselības un sporta nedēļas programmu iespējams iepazīties Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!