Foto: Publicitātes foto/Thomas Hanses (EBU)
Sākot ar 11. februāri, ikviens fitnesa entuziasts vai aktīvas dejošanas piekritējs var iegādāties biļetes pasākumam "Nike Fitnesa Konvencija", kas notiks 2. martā koncertzālē "Palladium" un ir unikāls pasākums, apvienojot dejas un fitnesa elementus treniņos nepilnu sešu stundu garumā. Pasākuma dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ pasākuma apmeklētāji tiek aicināti biļetes iegādāties savlaicīgi pasākuma mājas lapā www.fitnesakonvencija.lv, portālu "Delfi" informē organizatori.

Sešu stundu garumā Eiropā atzītu fitnesa treneru vadībā koncertzāles "Palladium" apmeklētāji 2.martā jau no 13:00 varēs piedalīties dažāda veida nodarbības: Fit & Joy, BLAST, DANCEFUNC, NTC, Soma Move®, Organic Bodywork, TRX un TRX RIP. 

"Nike Fitnesa Konvencija" ir skatījums uz treniņiem kā aizraujošu piedzīvojumu, kas padara personību spēcīgāku, palīdz sasniegt izvirzītos mērķus un darīt to kopā ar citiem līdzīgi domājošajiem. 

Raksturojot vienu no "Nike Fitnesa Konvencijas" galvenajiem treniņiem - NTC, Ralfs Upmanis, Nike meistar treneris Latvijā, saka: "Tas ir pasaules klases atlētu iedvesmots treniņš. Manuprāt, NIKE TRAINING CLUB (NTC) veiksmes noslēpums ir uzvara pār sevi – tas ir izaicinājums pašam sev un savam ķermenim izdarīt vairāk, labāk, spēcīgāk. 

Tā ir iespēja izvirzīt reālus mērķus un virzīties uz to sasniegšanu. Treniņa forma ļauj izaicināt arī savu draugu pozitīvai cīņai. Tā nav izklaide, kāda nereti novērojama daudzos grupu treniņos. NTC ir reāls darbs, ar ko var sasniegt reālus rezultātus. 

Es mīlu NTC tā vienkāršības, sasniedzamo rezultātu un dotās iedvesmas dēļ. Make It Count!"

Kopā ar Ralfu Upmani uz "Palladium" skatuves treniņus "Nike Fitnesa Konvencijas" ietvaros vadīs Svens Idarands (Sven Idarand) (Igaunija), Sesīlija Gustafsone (Cecilia Gustafsson) (Zviedrija), Evelīna Parhomenko (Latvija) un Veronika (Vero) Matvejeva (Latvija). 

"Nike Fitnesa Konvencija" ir lieliska iespēja pārbaudīt savas vēlmes un izaicināt sevi un savus draugus tālākiem mērķiem un sasniegumiem fiziskās un garīgās labsajūtas veicināšanai.

Nodarbību raksturojums

"Nike Fitnesa Konvencijas" dalībnieki varēs izbaudīt visdažādākos treniņa veidus viena pasākuma ietvaros. Tā piemēram, Fit & Joy ir aizraujoša aero-dance nodarbība, kas apvieno vairākus dejas stilus (JAZZ, HOUSE, DANCEHALL u.c.). 

Fit & Joy nodarbībai raksturīga interesanta horeogrāfija, ko pavada laba mūzika, un kas garantē pozitīvas emocijas. Savukārt BLAST ir jaudīgs funkcionālais treniņš, izmantojot savu svaru. Vienkāršie vingrinājumi un dažādas to modifikācijas ļaus nepagurt bezspēkā, radot enerģiju arvien no jauna. 

Igaunijas fitnesa treneris Svens Idarands ir radījis DANCEFUNC nodarbību, kas ir jautra un viegla deju nodarbība, kurā ar katru nākamo dziesmu var apgūt jaunus deju soļus, līdz pašam pat nepamanot nodarbības noslēgumā ir apgūta deja pilnībā. 

NTC nodarbība ir veidota, balstoties uz profesionālu sportistu treniņiem. NTC nostiprina kardiovaskulāro sistēmu, attīsta spēku, koordināciju un līdzsvaru. Soma Move® ir lielisks fiziskais treniņš ar aizraujošām, plūstošām kustībām, kas uzlabo lokanību, koordināciju un nostiprina muskuļus. 

Savukārt Organic Bodywork nodrošina mierīgu treniņu ar plūstošām kustībām, kas tonizē ķermeni un uzlabo stāju. Šī treniņa izveidē par pamatu ņemtas jogas kustības un pilates, lai paaugstinātu ķermeņa kontroli un izturību harmoniskā veidā. 

Visbeidzot - TRX jeb Suspension Training™ piekares sistēma, kas ļauj vienlaicīgi strādāt visām muskuļu grupām. Tai raksturīgs vienkārši maināms slodzes līmenis, kas piemērojams gan iesācējiem, gan profesionāliem sportistiem. TRX RIP - piedāvā unikālu kombināciju - rotācijas pretestība, stabilitāte un koordinācijas treniņš, kurā pretestības sistēma rada mainīgu, asimetrisku slodzi.

"Nike Fitnesa Konvencijas" treneru kvalifikācija

Ralfs Upmanis ir NIKE meistar treneris Latvijā, TRX Personālo treniņu kursa treneris, Les Mills, BODYPUMP®, BODYATTACK™ un CXWORX™ instruktors. Par grupu un individuālo treneri Ralfs strādā no 1998.gada. Viņš ir LSPA pieaicinātais docētājs un profesionāls horeogrāfs un divu grāmatu par veselīgu dzīvesveidu autors ("Vingro ar prieku", Jumava 2005., "Ejam vingrot!", Jumava 2006.).

Sesīlija Gustafsone (Cecilia Gustafsson) ir trenere no Zviedrijas ar 20 gadu pieredzi fitnesā. Viņa ir veiksmīga holistiskā fitnesa veidotāja un vada arī 12 mēnešu tiešsaistes (online) apmācības holistisko vadības principu apgūšanai. Holistiskā teorija ir virziens, kas uzsver fizisko un garīgo elementu vienotību. Saskaņā ar holistisko pieeju indivīds ir nedalāms un darbojas kā vienots veselums. Sesīlijas specialitāte ir joga, dejas un alternatīvie treniņi.

Svens Idarands (Sven Idarand) savu karjeru kā fitnesa treneris aizsāka 2007.gadā kā Les Mills BODYBALANCE® instruktors. Šobrīd Svens ir sertificēts 6. līmeņa aerobikas instruktors Igaunijā un Igaunijas vingrošanas federācijas aerobikas instruktors. Viņš ir viens no nodarbības YOGAFUNC veidotājiem, kā arī ir izveidojis jautru un vieglu deju nodarbību DANCEFUNC.

Evelīna Parhomenko ir viena no vadošajiem grupu nodarbību treneriem fitnesa klubu tīklā "Atletika" ar vairāk nekā 8 gadu pieredzi fitnesa jomā. Evelīna ir diplomēta B kategorijas veselības sporta (fitnesa) – vingrošanas trenere. Daudzus gadus profesionāli nodarbojusies ar modernajiem deju virzieniem Hip Hop un Show Dance.

Veronika (Vero) Matvejeva ir galvenā grupu nodarbību trenere fitnesa klubā "Atletika", kur darbojas vairāk kā 6 gadus. Veronika ir arī sertificēta Nike un Les Mills trenere, kas kā horeogrāfe strādājusi tādās modeļu aģentūrās kā "Vacatio" un "Natalie".

"Nike Fitnesa Konvenciju" organizē biedrība Baltic Events. Pasākuma dalībnieki biļetes var iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Tāpat interesenti var iegūt VIP biļeti, iegādājoties Nike jaunās kolekcijas fitnesa preces Sportland veikalos 150 EUR vērtībā.

Pasākums 2. martā sāksies 13.00, neatlaidīgākajiem dejot un sportot gribētājiem sniedzot iespēju ierasties un iesildīties jau no 12.00. Vairāk informācijas pasākuma mājas lapā www.fitnesakonvencija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!