Foto: Publicitātes foto
Pašmāju uzņēmums "UNIQ", kurš tapis, iedvesmojoties no Latvijas raibajiem rudeņiem un baltajām ziemām, no smaidīgiem pretimnācējiem un fantastiskiem draugiem, uzsācis jauno sezonu. Tā kā nereti ir grūti atrast tādu cepuri, kas piestāvētu jaunajam mētelim vai raibajai "ziemas prieku" jakai, šogad "UNIQ" piedāvā vairāk kā 12 cepuru veidus, dažādu modeļu šalles un trīs veidu cimdus, lai ikviens varētu atrast savu īsto un vienīgo, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Izmantojot "UNIQ" mājas lapā esošo dizaina konstruktoru, ikvienam tiek dota iespēja brīvi izpausties un uzkonstruēt savu lielisko adījumu, pašam izvēloties piemērotāko modeli un krāsas.

Īsāk sakot – TU dizainē, mēs pēc tam uzadām!

Tomēr, ja kādreiz sastapsi cilvēku ar tādu pašu "UNIQ" cepuri kā Tev, tad zini – esi atradis dvēseles radinieku vai arī vienkārši cilvēku ar līdzīgu krāsu izjūtu!

Adījumu (pēc nedēļas) iespējams izņemt "UNIQ" birojā (Baznīcas ielā 8-20, Rīgā) vai arī saņemt pa pastu (Latvijas Pasts, Pasta Stacija). Ja pasūtījumu nepieciešams saņemt zibens ātrumā un vēl ērtākā vietā – Rīgas apkārtnē zīmols piedāvā velokurjera pakalpojumus.

Plašāka informācija šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!