Francijas izlases spēlētājus Franku Riberī un Karimu Benzemā pagājušās sezonas beigās uzvirmojušā seksa skandāla sakarā otrdien nopratināja policijas pārstāvji.

Atgādinām, ka maija sākumā publiski parādījās informācija, ka Francijas izlases un Minhenes „Bayern” pussargam Frankam Riberī par nelikumīgām seksuālām attiecībām ar kādu nepilngadīgu meiteni vārdā Zahija Dehāra draud trīs gadi ieslodzījumā.

„Es biju viņa dzimšanas dienas dāvana”, stāsta 18 gadīgā Zahija, kurai dzimumsakaru brīdī bija vienīgi 17 gadi. „Franks man pienāca klāt kādā Parīzes naktsklubā. Viņš mani „rezervēja” un nopirka biļetes braucienam uz Minheni, kur bija plānots svinēt viņa 26.dzimšanas dienu.”

Toreiz tika lēsts, ka skandalozajā tiesas prāvā tiek nopratināti arī divi citi Francijas izlases futbolisti – Madrides „Real” uzbrucējs Karims Benzemā un Grieķijas „Panathinaikos” pussargs Sidnijs Govū. Zahija apgalvo, ka ar Benzemā viņa ir stājusies dzimumsakaros būdama vien 16 gadus veca, kamēr Govū viņas pakalpojumus ir izmantojis pagājušā gada 30.martā.

Zahija ir viena no 18 policijas iztaujātajām meitenēm, kuras tiek turētas aizdomās par savas miesas nelikumīgu pārdošanu vienā no Parīzes bordeļiem „Cafe Zaman”. Tiek baumots, ka šis bordelis ir īpaši iecienīts daudzu Francijas futbolistu vidū.

Otrdien Associated Press ziņo, ka Riberī un Benzēma ir nopratinājusi speciāli izveidota Parīzes prostitūcijas apkarošanas grupa. Tiek apgalvots, ka abiem spēlētājiem joprojām draud trīs gadi ieslodzījumā.

Francijā prostitūcija ir legāla, taču šādu nodarbi piekopjošām personām ir jābūt vismaz 18 gadus vecām. Abu futbolistu advokāti noliedz, ka viņi būtu zinājuši par meitenes nepilngadību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!