Francijas izlases un Minhenes „Bayern” pussargs Franks Riberī uzskata, ka par spīti tiesas prāvai par intīmām attiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu viņa karjera nav ieguvusi negatīvu impulsu.

Atgādinām, ka Francijas izlases spēlētājus Franku Riberī un Karimu Benzemā pagājušās sezonas beigās uzvirmojušā seksa skandāla sakarā otrdien nopratināja policijas pārstāvji. Maija sākumā publiski parādījās informācija, ka Francijas izlases un Minhenes „Bayern” pussargam Frankam Riberī par nelikumīgām seksuālām attiecībām ar kādu nepilngadīgu meiteni vārdā Zahija Dehāra draud trīs gadi ieslodzījumā.

„Es neesmu noraizējies par manu karjeru Francijas izlasē un Minhenes „Bayern”,” Riberī atklāja vācu laikrakstam Bild. „Nekad apzināti neesmu izdarījis ko nepareizu.”

Francijā prostitūcija ir legāla, taču šādu nodarbi piekopjošām personām ir jābūt vismaz 18 gadus vecām. Riberī un pārējo prāvā iesaistīto futbolistu advokāti noliedz, ka viņi būtu zinājuši par meitenes nepilngadību.

„Man ir jātiek pāri šim krīzes periodam. Esmu spēlētājs, kurš vienmēr ir publikas uzmanības centrā, tāpēc nav viegli vienmēr izturēt tās uzlikto spiedienu. Es ceru, ka visas šīs sarunas par manu privāto dzīvi drīz rimsies, jo pats galvenais manā dzīvē ir futbols. Es atkal gribu no tā saņemt prieku un baudu – plānoju aizvadīt ļoti, ļoti īpašu sezonu.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!