Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Latvijas Mobilais telefons" nākamgad nebūs Latvijas futbola čempionāta ģenerālsponsors, tādējādi sacensības vairs nesauksies "LMT Virslīga", liecina vortāla "Delfi Sports" rīcībā esošā informācija.

LMT piecus gadus bija Latvijas čempionāta virslīgas ģenerālsponsors.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis šo faktu pagaidām neapstiprināja, izvairīgi atbildot uz jautājumu. "Domāju, ka jaunumi varētu būt nākamnedēļ, bet nevaru pagaidām atbildēt ar "jā" vai "nē" uz šo jautājumu."

LMT preses sekretāre Elīna Lidere arī nevarēja apstiprināt vai noliegt informāciju, ka LMT vairs nebūs Latvijas futbola ģenerālsponsors.

Pagaidām nav zināms, kādēļ LMT ir atteicies no Latvijas čempionāta atbalstīšanas. Portāla "Delfi Sports" rīcībā esošā informācija liecina, ka LFF un LMT turpinās sadarboties citās ar futbolu saistītās lietās, taču ne Latvijas čempionātā.

Pēc 2009.gada sezonas, kuru skāra "Dinaburg" totalizatoru skandāls un krasi samazinājās skatītāju apmeklējums, LMT prezidents Juris Binde pauda apmierinātību ar LFF un LMT sadarbību un teica, ka sadarbība turpināšoties, iespējams, ilgākā laika posmā. Taču tagad, visticamāk, LMT un LFF sadarbība Latvijas čempionāta līmenī vairs neturpināsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!