Foto: AFP/Scanpix

Ar bezvārtu neizšķirtu - 0:0 (0:0) - trešdien beidzās Anglijas kausa izcīņas pusfināla spēle starp "Swansea City" un premjerlīgas grandiem "Chelsea", un tas nozīmē, ka finālā ir iekļuvis Svonsī klubs.

Divu spēļu summā "Swansea City" uzvarēja ar 2:0, un finālā 24. februārī tiksies ar Anglijas ceturtās līgas klubu "Bredford City", kas savā pusfināla sērijā sensacionāli uzvarēja "Aston Villa".

Otrajā pusfināla mačā Svonsī komanda izrādīja spītīgu pretestību "Chelsea", un spēja nosargāt savus vārtus neskartus. Londonas kluba futbolisti pa pretinieku vārtiem izdarīja 13 sitienus, no kuriem pieci bija vārtu rāmī, kamēr "Swansea City" viņu vārtus apdraudēja septiņas reizes.

Pēdējoreiz Anglijas kausa finālā "Swansea City" spēlēja 1964. gadā, kad zaudēja "Preston North End" komandai.

Trešdienas maču gandrīz aizēnoja nepatīkams incidents, kura rezultātā "Chelsea" nonāca mazākumā - 80. minūtē Londonas kluba beļģu pussargs Edens Hazards iespēra bumbu pienesējam zēnam, kurš esot kustējies "pārāk lēni", un saņēma sarkano kartīti.

Futbolists pēc mača bumbu padevējam atvainojās, un tālākas soda sankcijas pret Hazardu nesekos, jo nepilngadīgā zēna ģimene negrasās celt apsūdzību policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!