Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Mančestras "United" vasarā citam klubam nepārdos angļu uzbrucēju Veinu Rūniju, intervijā "Sky Sports" paziņoja vienības galvenais treneris Alekss Fegusons.

Iepriekš izskanēja baumas, ka "United" galvenais treneris nav apmierināts ar to, kā Rūnijs pieiet darbam. Uzbrucējs kopš sezonas sākuma esot sliktā fiziskā formā, un viņa attiecības ar Fergusonu ir tikai pasliktinājušās. Ārvalstu medijos izskanēja informācija, ka Rūniju vēlētos iegūt Turīnas "Juventus" un Milānas "Inter" komandas.

"Visas runas par Veina aiziešanu ir pilnīgi nepatiesas. Nākamajā sezonā Rūnijs spēlēs Mančestras "United" komandā," visas baumas noraidīja Fergusons, kurš bija ierasti kodolīgs savos izteikumos.

Rūnijs "United" komandā spēlē kopš 2004./05.gada sezonas. Šajā sezonā viņš laukumā devies 20 premjerlīgas spēlēs, kurās izcēlies ar 11 vārtiem, bet sešās Čempionu līgas spēlēs viņš bumbu vārtos raidījis vienu reizi.

Premjerlīgas kopvērtējumā "United" ar 71 punktu 28 spēlēs ir pirmajā vietā, bet Čempionu līgas turnīrs šai komandai ir noslēdzies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!