Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kluba Mančestras "United" vadība vasarā varētu pārdot pazīstamo uzbrucēju Veinu Rūniju, vēsta Lielbritānijas mediji.

"United" galvenais treneris Alekss Fergusons pēdējā laikā ir neapmierināts ar to, kā Rūnijs pieiet darbam. Viņam esot slikta fiziskā forma un liekais svars, un šīs problēmas viņam ir kopš sezonas sākuma. Mančestras komanda par uzbrucēju vēlētos saņemt 20 miljonus mārciņu (16,3 miljonus latu).

Fergusons UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē pret Madrides "Real", kurā "United" zaudēja ar 1:2, Rūniju nebija iekļāvis sākumsastāvā, un tiek ziņots, ka tas abu pušu attiecības ir tikai pasliktinājis.

Rūnijs "United" komandā spēlē kopš 2004./05.gada sezonas. Šajā sezonā viņš laukumā devies 20 premjerlīgas spēlēs, kurās izcēlies ar 11 vārtiem, bet sešās Čempionu līgas spēlēs viņš bumbu vārtos raidījis vienu reizi.

Premjerlīgas kopvērtējumā "United" ar 71 punktu 28 spēlēs ir pirmajā vietā, bet Čempionu līgas turnīrs šai komandai ir noslēdzies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!