Kārtējo zaudējumu Anglijas otrās spēcīgākās līgas - "Championship" - turnīra spēlēs sestdien piedzīvoja Latvijas futbola izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Vulverhemptonas "Wanderers" komanda, kas ar rezultātu 1:3 (0:1) izbraukumā piekāpās Notingemas "Forest" futbolistiem.

Aizvadot savu sesto maču "Wanderers" komandā, Gorkšs laukumā atkal pavadīja pilnas 90 minūtes.

Vēl 65.minūtē "Wanderers" futbolists Mets Dohertijs spēja panākt izlīdzinājumu 1:1, tomēr jau pēc divām minūtēm Henrijs Lensberijs guva savus otros vārtus mačā un nodrošināja uzvaru mājiniekiem.

Pēdējās 12 "Championship" turnīra spēlēs "Wanderers" komanda izcīnījusi vien vienu uzvaru.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Braitonas "Albion" komanda, kuru pārstāv pagājušās sezonas Latvijas futbola virslīgas labākais aizsargs Vitālijs Maksimenko. Braitonas klubs, kurš cer uz iekļūšanu premjerlīgā, izbraukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās Boltonas "Wanderers" futbolistiem. Tomēr Maksimenko pagaidām vēl nav iekļuvis vienības galvenajā sastāvā.

"Championship" kopvērtējumā "Albion" komanda ar 56 punktiem 36 spēlēs atkritusi uz septīto vietu, bet "Wanderers" ar 39 punktiem 37 mačos saglabāja 21.pozīciju 24 komandu konkurencē.

Sezonas beigās vietu otrajā spēcīgākajā valsts līgā zaudēs trīs vājākās komandas.

Kā ziņots, Gorkšs sezonu iesāka premjerlīgas komandā "Reading", bet pagājušajā mēnesī tika izīrēts Vulverhemtonas vienībai līdz sezonas beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!