Foto: AP/Scanpix

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Jups Hainkess pēc uzvaras Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē atzina, ka ir izdarīts tikai puse darba, un atbildes mačs Spānijā var būt ļoti smags, raksta UEFA mājas lapa.

"Es esmu apmierināts ar rezultātu, bet tas nenovērsīs manu uzmanību no darba," saka Hainkess. "Zinu, ka mūs gaida 90 smagas minūtes Spānijā. Mēs izbaudām to, kas šodien notika. bet ne vairāk. Spēlējot pret "Barcelona", svarīgi ir turēties pie stingras taktiskās disciplīnas aizsardzībā, jo uzbrukumā vienmēr varam paļauties uz savu radošumu. Mūsu komandai piemīt augstākā spēles taktikas izpratne, kā arī vēlme skriet un cīnīties, un šodienas spēle tam ir lielisks piemērs."


"Šajā sezonas daļā mēs demonstrējam īpašu spēli," norāda Hainkess. "Divus iepriekšējos gadus palikām soļa attālumā no triumfa [Čempionu līgā], un šogad tāpēc esam vēl vairāk izsalkuši pēc uzvaras. "

Kā zināms, "Bayern" pirmajā pusfināla mačā pārliecinoši pārspēja "Barcelona" ar 4:0. Divus vārtus vācu komandas labā guva Tomass Millers.

Atbildes spēle notiks 1.maijā Barselonā.

Visu UEFA Čempionu līgas spēļu rezultātus un detalizētu statistiku var aplūkot "Delfi Sports" speciālajā aplikācijā "UEFA Čempionu līga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!