Foto: AFP/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) atcēlusi Spānijas futbola čempionāta komandai "Malaga" piespriesto diskvalifikāciju no Eirokausiem, vēsta "Eurosport".

Atgādinām, ka "Malaga" saņēma diskvalifikāciju, pēc kuras tā nākotnē nevarētu piedalīties kādā no Eiropas klubu turnīriem vienā no nākamajām četrām sezonām, jo tā ilgstoši nebija spējusi ieviest kārtību savā finansiālajā situācijā.

Lēmumu atcelt diskvalifikāciju UEFA pieņēma pēc Finanšu kontroles padomes tikšanās Nionā, kur tika apspriesta astoņu Eiropas klubu situācija ar parādu nomaksu.

Pēc padomes lēmuma sodi tika atcelti "Malaga", Splitas "Hadjuk" (Horvātija), "NK Osijek" (Horvātija), Bukarestes "Dinamo" (Rumānija), "Partizan" (Serbija) un "Vojvodina" (Serbija) komandām. Savukārt Bukarestes "Rapid" saņēma 100 000 eiro lielu soda naudu, un tai tika saglabāta trīs gadu diskvalifikācija no Eirokausiem, bet Kijevas "Arsenal" par pārkāpumiem tika sodīta ar 75 000 eiro.'

Kā zināms, "Malaga" komanda šīs sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā sasniedza ceturtdaļfinālu, un tikai dramatiskā cīņā neiekļuva pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!