Foto: AP/Scanpix
Par UEFA Čempionu līgas pirmajiem ceturtdaļfinālistiem otrdien kļuva Vācijas klubs Minhenes "Bayern" un Spānijas komanda Madrides "Atletico".

Otrdien atbildes spēlē "Bayern" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Londonas "Arsenal" no Anglijas, bet divu spēļu summā Vācijas klubs triumfēja ar 3:1.

Aizvadītajā mačā vispirms vadībā izvirzījās "Bayern" komanda, kad 55.minūtē precīzi sita Bastians Švainstaigers, bet divas minūtes vēlāk Lukašs Podoļskis panāca izlīdzinājumu 1:1. Turpinājumā rezultāts nemainījās un "Bayern" garantēja vietu ceturtdaļfinālā.

Tikmēr otrajā dienas atbildes spēlē Madrides "Atletico" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:1) pārspēja pazīstamo Itālijas klubu "AC Milan". Divu spēļu summā šajā duelī ar 5:1 pārāka bija Madrides komanda.

Jau trešajā minūtē madridiešus vadībā izvirzīja Djego Košta, bet 27.minūtē "AC Milan" pussargs Kakā panāca 1:1. Tomēr pirmajā puslaikā vadībā atkal izvirzījās "Atletico", bumbu vārtos raidot Arda Turanam.

Otrajā puslaikā cīņas gaita bija līdzīga, bet vārtus prata gūt tikai Madrides komanda. Precīzi vēlreiz sita Košta un Rauls Garsija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!