Foto: Shutterstock

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" līdzjutēji ir nikni uz "Hull City" par paaugstinātajām biļešu cenām un boikotēs savas komandas izbraukuma spēli Hallā, vēsta BBC.

No "Liverpool" līdzjutējiem par biļeti uz Anglijas čempionāta 34.kārtas maču Hallā tiek prasītas 50 mārciņas, jo tā skaitās A kategorijas spēle, kamēr "Stoke City" un "Burnley" līdzjutējiem tā izmaksāja 16 mārciņas, jo bija C kategorijas spēle, bet "Everton" fani par spēles apmeklējumu Hallā dabūja šķirties no 35 mārciņām.

"Viņi grib, lai mēs maksājam vairāk tikai tāpēc, ka esam "Liverpool" atbalstītāji!" sašutis ir kluba fanu grupējuma "Spirit of Shankly" līderis Džeimss Makkens.

"Es saprotu mūsu atbalstītāju vēlmi protestēt," saka "Liverpool" treneris Brendans Rodžerss. "Neesmu pilnīgi lietas kursā, taču šodien faniem ir smagi jāstrādā, lai varētu atļauties biļetes uz spēlēm."

"Man ļoti žēl lielo klubu atbalstītājus, jo viņiem katru nedēļu nākas iztērēt visai pamatīgu summu," atzīst "Hull City" treneris Stīvs Brūss. "Mums ir jādomā par vidusmēra cilvēkiem, jo tieši viņi ir futbola līdzjutēju kodols."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!