Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas nacionālā futbola izlase ceturtdienas pēcpusdienā no Malagas ieradās Slovākijā, kur Mariana Pahara vadītā komanda 25. martā savā pirmajā pārbaudes spēlē šogad tiksies ar mājiniekiem un "EURO 2016" finālturnīra dalībniekiem Slovākijas futbolistiem. Spēles sākums paredzēts plkst 21:30 (pēc Latvijas laika), informēja Latvijas Futbola federācijā.

Vakarā komanda devās uz pirmsspēles treniņu "City Arena" stadionā Trnavā, kas nosaukts leģendārā trenera un pieckārtējā Čehoslovākijas čempiona - pie "Spartak Trnava" komandas stūres 60. gadu beigās un 70. gadu sākumā - Anton Malatinský vārdā.

Nepilnu stundu garā nodarbībā tika iemēģināts Trnavas stadiona dabīgais zālājs un atkārotas vairākas svarīgākās kombinācijas un izspēles, kurām iespējams būs izšķirošā lomā komandas sekmīga rezultāta sasniegšanai mačā pret FIFA/Coca-cola pasaules izlašu reitingā 26. vietā esošo Slovākiju. Mačam gatavojas visi 22 kandidātu sarakstā iekļautie futbolisti.

Stadions, kur piektdien tiksies Slovākijas un Latvijas izlases, var uzņemt 19 200 skatītāju. Kā LFF.lv informēja spēles organizatori Slovākijas Futbola federācijā, maču ar Latvijas izlasi klātienē varētu apmeklēt astoņi līdz desmit tūkstoši skatītāju. Biļešu cenas uz šo maču lešama robežās no 10 līdz 18 eiro. Paredzams, ka uz maču ieradīsies arī līdzjutēju grupa no Latvijas.

Spēli apkalpos tiesnešu brigāde no Austrijas - galvenais tiesnesis būs Harald Lechner, asistenti Andreas Heidenreichun Roland Braunschmidt, ceturtais tiesnesis Markus Hameter.

Kā ziņots, Latvijas nacionālās futbola izlases rindās treniņnometni pirmdien, 21. martā Spānijā iesāks 22 futbolisti, bet vēl viena izlases kandidātu sarakstā iekļautā spēlētāja vārds tiks paziņots vēlāk. Netiek izslēgta arī varbūtība, ka šis spēlētājs pievienosies Latvijas izlasei pēc 25. martā Trnavā paredzētās spēles jau treniņnometnē Spānijā.

Tikmēr pirms spēles ar Slovākiju "LFF TV" piedāvā video interviju ar Latvijas izlases kandidātu Mārci Ošu, kurš izpelnījies pirmo oficiālo izsaukumu valstsvienības sastāvā treniņnometnei martā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!