Foto: AP/Scanpix

Argentīnas izlases pussargs Lionels Mesi 30 spēles minūšu laikā guva trīs vārtus, palīdzot savai komandai Amerikas kausa izcīņas D grupas spēlē ar 5:0 (1:0) sagraut Panamas valstsvienību un nodrošināt tai iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā.

Kā ziņojām, pirmo spēli "Copa America" Mesi izlaida traumas dēļ un arī mačā pret Panamu viņš iznāca laukumā tikai 61. minūtē, bet ar atlikušo spēles laiku Mesi bija gana, lai gūtu trīs vārtus. Panamas izlases vārtsargu slavenais pussargs pārspēja ar 10 minūšu intervālu - spēles 68., 78. un 87. minūtē.

Bez Mesi vārtus Argentīnas izlases labā guva arī Serhio Aguero un Nikolass Otamendi.

Panamas izlase lielāko daļu mača aizvadīja mazākumā - 31. minūtē par otru dzelteno kartīti noraidījums Anibālam Godojam.

Otrā D grupas spēlē par iekļūšanu ceturtdaļfinālā dramatisku cīņu aizvadīja Čīles un Bolīvijas izlases. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrajā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumu, pamatlaiku noslēdzot ar neizšķirtu 1:1. Čīles labā vārtus guva Arturo Vidāls, bolīviešiem - Jasmani Kamposs.

Uzvaras vārti tika gūti spēles 100. minūtē, kad Kamposs savā soda laukumā nospēlēja ar roku un tiesnesis uz Bolīvijas vārtiem nozīmēja soda sitienu, ko precīzi realizēja Vidāls.

D grupas kopvērtējumā līderos ar sešiem punktiem ir Argentīna, pa trim ir Čīlei un Panamai, kas tiksies savā starpā pēdējā grupas spēlē, bet bez punktiem ir Panama, kuras nākamie pretinieki būs Argentīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!