Foto: Mārtiņš Tamisārs/fkjelgava.lv

Latvijas kausa ieguvēja futbolā "Jelgava" uz gadu pagarinājusi līgumu ar japāņu pussargu Rjotaro Nakano.

Nakano iepriekšējās trīs sezonas pavadīja citā Latvijas komandā "Daugavpils", bet šosezon ir stabils "Jelgavas" pamatsastāva futbolists. Pirms Latvijas viņš spēlēja Vācijas piektajā un Polijas otrajā līgā, bet šosezon ar jelgavniekiem jau varēja debitēt UEFA Eiropas līgā, kur turklāt tika pārvarētas divas kvalifikācijas kārtas.

"Ir liels prieks, ka savlaicīgi esam vienojušies. Naka jau ar pirmajām dienām lieliski iejutās "Jelgavas" kolektīvā. Viņa raksturs pilnībā atbilst kluba filozofijai un prasmes laukumā palielina komandas radošo daudzveidību," izteicies kluba direktors Jānis Vuguls. "Kopā šogad ir izdarītas lielas lietas Eiropā, tagad visa uzmanība atlikušajām virslīgas spēlēm, bet nākamsezon ejam tālāk un risinām jaunus uzdevumus."

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas kopvērtējumā pašlaik "Jelgava" ar 42 punktiem 23 spēlēs ieņem trešo vietu, turklāt viņi aizvadījuši par spēli mazāk nekā konkurenti, kas joprojām ļauj pretendēt arī uz visaugstākajām vietām. Ļoti svarīgs būs jau nākamais mačs, kurā jelgavnieki 16.oktobrī tiksies ar kopvērtējuma līderi Jūrmalas "Spartaks", kam pašlaik ir par septiņiem punktiem vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!