Foto: Reuters/Scanpix
Futbola grands Madrides "Real" līdz 2021.gadam pagarinājis līgumu ar Spānijas izlases malējo pussargu Lukasu Vaskesu.

Pašlaik 25 gadus vecais Vaskess Madrides kluba sistēmai pievienojās jau 2007. gadā, bet ievērojamu karjeras kāpumu viņš piedzīvoja vien iepriekšējā sezonā.

Malējais pussargs 2014./2015. gadā bija izīrēts citam Spānijas klubam Barselonas "Espanyol", kur 38 spēļu laikā izcēlās ar četriem vārtu guvumiem.

Pēc tam Vaskess atgriezās Madridē, kur "Real" sastāvā viņam izdevās izkarot stabilu vietu un tikt pie regulāra spēles laika. Iepriekšējā sezonā spānis 32 mačos izcēlās ar četriem vārtiem.

Vaskess aizvadītajā sezonā palīdzēja Madrides klubam triumfēt UEFA Čempionu līgā, turklāt pārstāvēja Spānijas izlasi šovasar notikušajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, laukumā izejot vienā mačā.

Savu debiju valstsvienībā Vaskess piedzīvoja tieši šogad, bet pagaidām trīs mačos viņš ar vārtu guvumiem nav izcēlies.

Nesen Madrides "Real" pagarināja līgumus ar pussargiem Toniju Krosu no Vācijas un horvātu Luku Modriču. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā kontraktus parakstīs arī šīs vienības līderi Krištianu Ronaldu un Gerets Beils.

Ar deviņās spēlēs gūtu 21 punktu Madrides "Real" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem pirmo vietu, par vienu punktu apsteidzot "Sevilla" futbolistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!