Foto: Māris Greidāns
"SynoTip" Latvijas futbola virslīgas komanda "Riga", gatavojoties nākamajai sezonai, janvārī dosies uz treniņnometni Dubaijā, paziņojusi vienība.

"Riga", gatavojoties jaunajai sezonai, treniņus sāks 12. decembrī. Vispirms spēlētāji izies medicīnisko pārbaudi un tad līdz Ziemassvētkiem trenēsies "Skonto" hallē. Nākamā gada sākumā rīdziniekiem paredzēta desmit dienas gara nometne galvaspilsētā, bet janvāra vidū Vladimira Volčeka vadīta vienība dosies uz divu nedēļu treniņnometni Dubaijā.

Kā vēsta komanda, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) paredzētas arī trīs pārbaudes spēles. Viens no pretiniekiem būs kāds Krievijas premjerlīgas klubs, tāpat komandai pretim stāsies kāda Ķīnas superlīgas komanda un kāda no vienībām, kas šosezon sacenšas grupu turnīrā Eirokausos. Tiesa, konkrētas komandas pagaidām "Riga" nenosauc.

Kā zināms, nesen "Riga" noslēdza līgumu ar Latvijas valstsvienības pussargu Artūru Zjuzinu. Tāpat jau pirms sezonas beigām "Riga" papildināja sastāvu arī ar kādreizējo ASV jaunatnes izlases spēlētāju Alfrēdu Koromu Šemu, kā arī Latvijas izlases kreisās malas aizsargu Antonu Kurakinu. Vēl komanda pagarinājusi līgumu ar aizsargu Oļegu Timofejevu, komandas kapteini Oļegu Laizānu un pussargu Ēriku Punculu.

Pērn "Riga" ar nosaukumu "Caramba"/"Dinamo" triumfēja Latvijas pirmajā līgā, iegūstot iespēju debitēt virslīgā. Ar 36 punktiem 28 spēlēs "Riga" savā debijas sezonā izcīnīja piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!