Foto: F64
Biedrības ''Latvijas Futbola virslīga'' izpilddirektors Emīls Latkovskis trešdienas, 30.novembra, biedru kopsapulcē informēja, ka biedrības valdes priekšsēdētājam Aināram Tamisāram iesniedzis atlūgumu un līdz ar 1. janvāri pametīs savu amatu, vēsta mājaslapa "synottipvirsliga.lv".

Biedrības valde atlūgumu ir pieņēmusi un tuvākajā laikā izsludinās konkursu biedrības izpilddirektora amatam. Lai arī Latkovskis ar 1. janvāri vairs nepildīs savus pienākumus, viņš ir gatavs turpināt darboties biedrības labā jaunā izpilddirektora darba uzsākšanas posmā, palīdzot veiksmīgāk pārņemt visus iesāktos procesus. Tāpat viņš norādīja, ka turpinās darbu LFF Futbola biznesa attīstības komitejas priekšsēdētāja un LFF valdes locekļa statusā, turpinot aizstāvēt virslīgas intereses.

"Virslīgas izpilddirektora amatā esmu pavadījis trīs gadus. Tās ir bijušas – trīs pirmssezonas, trīs Ziemas kausi un trīs pilnas sezonas, kas bijušas pilnas notikumiem, pārdzīvojumiem, pārsteigumiem un devušas milzu pieredzi gan man, gan klubiem, gan virslīgai. Ne mirkli neesmu nožēlojis, ka uzņēmos šo izaicinošo darbu 2013. gada decembrī. Man patīk izaicinājumi un pārmaiņas. Šobrīd esmu pieņēmis jaunu izaicinājumu savā profesionālajā attīstībā. Saku lielu paldies klubiem un valdei par man doto uzticību un kopā pavadīto laiku," citēts Latkovskis.

Emīls Latkovskis biedrības ''Latvijas Futbola virslīga'' rīkotā konkursā izpilddirektora amatā tika apstiprināts 2013.gada decembrī, pēc tam, kad šo amatu pēc divu gadu darba atstāja Normunds Malnačs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!