Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" ģenerālmenedžeris Tims Marejs gatavojas aizvadīt darījumiem pilnu vasaru, kurā var tikt iesaistīts praktiski jebkurš vienības hokejists, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Kā zināms, "Sabres" komandā spēlē latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet vienības galvenais treneris ir Teds Nolans, kurš vada Latvijas izlasi.

Tiek vēstīts, ka Marejs esot gatavs šķirties no uzbrucējiem Krisa Stjuarta, Lūka Edama un Drū Steforda. Tāpat "Sabres" ģenerālmenedžerim nebūtu nekādu iebildumu atvadīties arī no aizsarga Kristiana Ērhofa. Visi šie hokejisti šosezon bija vieni no "Sabres" līderiem.

Tāpat darījumos šovasar varētu tikt iesaistīti talantīgie uzbrucēji Markuss Folinjo un Jūhans Lāšons, kā arī aizsargs Čads Rūvīdels.

Marejs par "Sabres" ģenerālmenedžeri kļuva šī gada sākumā, bet vieni no viņa apspriestākajiem darījumiem kļuva Bufalo komandas pamatvārtsarga Raiena Millera un kapteiņa Stīva Ota aizmainīšana. Tāpat Marejs marta izskaņā vienojās par ilgtermiņa līguma parakstīšanu ar Nolanu, kurš iepriekš bija galvenā trenera vietas izpildītājs.

Kā zināms, "Sabres" šosezon bija vājākā komanda līgā, bet vasarā gaidāmajā draftā tā tiks pie augsta izvēles numura.

Nolans vairākkārt izteicies, ka Girgensons ir viens no komandas labākajiem spēlētājiem, no kura pieredzējušākajiem hokejistiem būtu jāņem piemērs, bet regulārās sezonas pēdējā mačā latvietis pirmoreiz tika arī pie kapteiņa palīga uzšuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!