Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols pēc pārbaudes spēles ar Dāniju atzina, ka šai mačā komanda pieļāvusi kļūdas, ko izmantojuši pretinieki, panākot sev labvēlīgu gala rezultātu.

Kā zināms, Latvijas izlase piekāpās dāņiem ar 0:3.

"Šodien aktīvi centāmies veidot presingu pretiniekam viņu un vidējā zonā, bet ne vienmēr sanāca, brīžiem kāds no maiņas strādāja līdz galam, bet otrs īsti nezināja, kur iet, un sanāca saraustīta spēle, ko pretinieks labi izmantoja un bez grūtībām iegāja mūsu zonā," portālam "Delfi" pēc spēles atzina uzbrucējs. "Kaut kādus momentus centāmies radīt, dažos brīžos spēlējām labi, aktīvi, ātri, uz piespēlēm, bet dažos brīžos kaut kas pazuda, piespēles neprecīzas un spēles kvalitāte uzreiz nokritās. Jāstrādā vairāk uz stabilitāti un kāds "gols" jāiemet."

Ābols izteica cerību, ka uz galvenajām spēlēm - olimpisko kvalifikācijas turnīru - komanda būs labākā noskaņojumā, jo apzinās, ka likme ir augsta.

"Trešdien ir jāizanalizē kļūdas, jāizrunā, ko vajag, ko nevajag darīt," saka hokejists. "Puišiem ar pirmo spēli būs lielāka apņēmība un motivācija spēlēt - likme ir augsta, visiem gribas uz olimpiādi!"

2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs "Arēnā Rīga" sāksies 1. septembrī un ilgs līdz 4. septembrim. Par vienīgo ceļazīmi cīnīsies Latvijas, Vācijas, Austrijas un Japānas komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!