"Mogo" hokejisti, kuri pirms divām dienām izcīnīja Latvijas kausu, ceturtdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē savā laukumā vien papildlaikā ar 4:3 (1:0, 1:0, 1:3, 1:0) uzvarēja "Rīga" vienību, turnīrā svinot desmito panākumu pēc kārtas.

Pirmo vietu OHL regulārajā čempionātā jau nodrošinājusī "Mogo" komanda pēc Sergeja Teluškina un Elvja Želubovska metieniem pirms pēdējā perioda bija vadībā ar 2:0, tomēr noslēdzošās trešdaļas ievadā "Rīga" atspēlējās, vārtus gūstot Mārim Ļeščovam un Kristiānam Zeltam.

Drīz pēc tam "Rīga" varēja arī izvirzīties vadībā, taču Artjoms Pankevičs nerealizēja soda metienu, kamēr 53.minūtē Rustams Begovs vēlreiz vadībā izvirzīja "Mogo". Laukuma saimnieki bija tuvu uzvaram arī pamatlaikā, taču sekundi pirms trešā perioda beigām pretinieki izrāva neizšķirtu 3:3, precīzi metot Sergejam Piskunovam.

Savukārt papildlaikā veiksme uzsmaidīja "Mogo" vīriem, jo pusotru minūti pirms pieliktā laika beigām savus otros vārtus mačā iemeta Želubovskis, nodrošinot čempionāta līderei kārtējo panākumu.

Jau vēstīts, ka otrdien "Mogo" spēlētāji "Arēnā Rīga" notikušajā Latvijas kausa finālā papildlaikā ar 3:2 uzvarēja "Kurbadu", trešo gadu pēc kārtas tiekot pie šīs trofejas.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 67 punktiem 28 cīņās atrodas "Mogo" komanda, kurai ar 52 punktiem seko "Liepāja"/"Optibet" un "Kurbads", kas aizvadījušas pa spēli mazāk.

Aiz labāko trijnieka ar 42 punktiem ir "Zemgale"/LLU, "Rīgai" ir 19 punkti, bet "Prizma" savākusi 14 punktus.

Līdz OHL pamatturnīra beigām "Mogo" atlikušas divas spēles, bet tuvākajiem sekotājiem pa trim mačiem, tāpēc tie vairs līderi noķert nevar pat teorētiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!