Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas basketbola izlase uz pārbaudes spēlēm Rīgā pirms Eiropas čempionāta ieradīsies pilnā sastāvā, ar visiem spēlētājiem, kuri kandidē uz iekļūšanu komandā startam Eiropas meistarsacīkstēs.

"Uz Latviju brauksim paplašinātā sastāvā," apstiprinājis izlases treneris Vasīlijs Karasevs. "Slodzi nemazināsim, no rīta domājam aizvadīt treniņus, vakarā - spēles."

Krievijas basketbola izlasei pārbaudes spēlēs Rīgā pret Latvijas valstsvienību un pēc tam arī Eiropas čempionātā nevarēs palīdzēt aizsargs Sergejs Bikovs - "Lokomotiv-Kubaņ" spēlētājs ir guvis Ahileja cīpslas traumu.

"Pavisam nesen runāju ar Sergeju - viņš ļoti grib būt izlasē, taču Ahileja cīpslas trauma neļauj viņam šogad pārstāvēt valstsvienību. Mums tas ir zaud'jums, taču visi lieliski saprot, ka ar veselību jokot nedrīkst," norāda treneris.

Kā ziņojām, Latvijas izlase, gatavojoties Eiropas meistarsacīkstēm, Rīgā jau aizvadījusi vairākas pārbaudes spēles - pret slovēņiem, turkiem un serbiem.

Krievijas izlases sastāvs pārbaudes spēlēm Rīgā, kas notiks 8.un 9. augustā:
Semjons Antonovs, Ņikita Balašovs, Jevgeņijs Valijevs, Jevgeņijs Voronovs, Abdrejs Voroncevičs, Jegors Vjaļcevs, Maksims Grigorjevs, Sergejs Karasevs, Dmitrijs Kulagins, Valērijs Ļihodejs, Sergejs Moņa, Antons Ponkrašovs, Aleksejs Savrasenko, Dmitrijs Sokolovs, Vitālijs Fridzons, Smitrijs Hvostovs, Aleksejs Šveds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!