Foto: F64

Portāls "Delfi" decembrī tiešraidē translēs septiņas "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, bet kā galvenā būs pēdējo gadu abu spēcīgāko klubu duelis – "Ventspils" pret "VEF Rīga".

Decembra translācijas "Delfi" uzsāks otrdien 3.decembrī ar spēli starp "Jelgava" un "Barons kvartāls". Spēles sākums pulksten 19:30, bet jau pulksten 19:15 "Delfi" sāks tiešraidi no Zemgales Olimpiskā centra.

Šo sestdien basketbola "gardēžiem" portāls "Delfi" piedāvās īstu "saldo ēdienu" – vicečempioni "Ventspils" savā laukumā uzņems čempionus "VEF Rīga". Spēles sākums Ventspils Olimpiskajā centrā pulksten 17:00, bet 15 minūtes pirms spēles sākuma portāls "Delfi" uzsāks tiešraidi no Kurzemes pilsētas.

Divas spēles plānotas arī nākošnedēļ. 11.decembrī tiešraidē varēs vērot spēli "Liepāja/ Triobet" pret "Jūrmala/ Fēnikss", bet 15.decembrī – studentu dueli starp Latvijas Universitāti un BA "Turība". Abas spēles sāksies pulksten 19:30, bet, kā ierasts, 15 minūtes pirms cīņas mača komentatori iepazīstinās sīkāk par gaidāmajiem dueļiem.

18.decembrī portāls "Delfi" piedāvās tiešraidi no Jēkabpils, kur viesosies "Jelgava" (spēles sākums pulksten 19:30), 22.decembrī būs tiešraide no spēles "Valmiera" – "Jekabpils" (pulksten 18:30), bet 28.decembrī "Delfi" translēs spēli "Valmiera" – "Jūrmala/ Fēnikss" (pulksten 18:30).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!