Latvijas Basketbola klubs "Valmiera" vienojies par sadarbības turpināšanu pēc sistēmas "1+1" ar 1992.gadā dzimušo saspēles vadītāju, valmierieti Mārci Vītolu.

Jau pagājušās sezonas noslēdzošajā daļā Valmieras Bērnu sporta skolas absolvents atgriezās Valmierā pēc trīs sezonu aizvadīšanas "Latvijas Universitātes" komandā un tagad puses ir vienojušās par sadarbības turpināšanu arī jaunajā sezonā. Aizvadītajā sezonā Vītols Latvijas Basketbola līgas 35 spēlēs vidēji 26 minūtēs guva 9,4 punktus un atdeva 3,2 rezultatīvās piespēles.

"Mārcis Vītols ir lielisks pastiprinājums pirmā numura pozīcijā, turklāt ar viņu rēķinamies kā ar pamata saspēles vadītāju," uzsver "BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš." Valmieras Bērnu sporta skolas audzēknis, spēlētājs kurš, ja tā var teikt, ir izaudzis Valmieras jaunatnes basketbola sistēmā, un pēc sekmīgām trīs sezonām "Latvijas Universitātes" rindās, Mārcis ir atgriezies Valmierā, lai turpinātu savu profesionālo karjeru. Ar Mārci un viņa pārstāvošo aģentūru esam vienojušies par sadarbību uz divām sezonām ar attiecīgām izejas opcijām pēc pirmās sezonas."

"Man ir prieks pievienoties "BK Valmiera", jo uzskatu tas ir ļoti labs veids kā turpināt savu profesionālo karjeru. Savas basketbolista gaitas sāku tieši Valmierā, tad, uzsākot studijas, pievienojos "LU" komandai, kur, pateicoties entuziastiskai vadībai, lieliskam treneru korpusam ar Artūru Visocki-Rubeni priekšgalā un komandas čaļiem, aizvadīju trīs ļoti sekmīgas sezonas. Tagad laiks spert soli uz priekšu", uzsver Mārcis Vītols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!